Alt, hvad du bør vide, når det kommer til Laptop

Da teknologien bliver bedre hver dag, kan det være lidt svært at vælge en computer, der vil opfylde dine behov. Advance indstillinger er en stor ting, når du ved hvordan man bruger dem. Denne artikel kan hjælpe dig med den bærbare computer købsprocessen.

Hvis du ønsker at få både en tablet og en bærbar computer, tænke på at få en konvertibel laptop. Konvertible laptops tilbyder bekvemmeligheden af en bærbar computer og en tablet i et, og du vil bruge mindre denne indstilling end du ville gøre, hvis du har købt de to enheder separat.

Hvis du bare lys gaming, ikke bukke under for forestillingen om, at du kræver en high-end computer. Mest almindelige laptops har grafikkort, der vil fungere fint med de fleste video spil. Du behøver kun en “gaming” laptop hvis du interesserer dig ting som frames per second og ultra høj opløsning i første person skydespil. Spild ikke dine penge.

Søgning efter online rabatter før du køber en bærbar computer. Måske du vil ikke finde noget, men det kan ikke skade for at kigge. Intet svier som at købe en vare på fuld sælge en detail kun at finde en rabat en time senere.

Overveje, hvad du vil bruge din bærbare computer til før du begynder at shoppe. Der afgør, hvor meget at bruge. Hvis du er en afslappet Internet-surfer, behøver du ikke så god en laptop som en grafisk designer. At kende funktionerne du har brug for og dem, ikke behøver du vil hjælpe dig med at finde en bærbar, der passer til dit budget.

Forsøge at få mere RAM, før du køber den. Selvom du ikke kan kræve sådanne funktioner på dette tidspunkt, der kunne ændre. Opgradering vil være mere økonomisk end købe en ny maskine, derefter. Tror dette inden du gør dit valg.

Når du køber en bærbar computer, overveje at bruge bare lidt mere end du oprindeligt overvejet. Teknologien ændrer en masse, og en grundlæggende laptop vil blive overgået ret hurtigt. Tilføje lidt RAM eller fil besparelse evne kan sikre, at din computer er mere nyttigt for en længere periode.

Må ikke forveksle netbooks med bærbare computere. En netbook er ikke bare en lille laptop. Netbooks tilbyder ikke de samme funktioner, at bærbare computere. Hvis du virkelig har brug for en bærbar computer, derefter holde sig væk fra netbooks.

En stor skærm er ikke det bedste valg, hvis du er interesseret i portabilitet. Den større skærm, jo tungere den bærbare computer og jo sværere det er at bære rundt på. Derudover dræne store skærme ofte en bærbar batteriet meget hurtigt.

Er du bekymret for sikkerheden? Der er flere muligheder for at beskytte sikkerheden på din computer, hvis det er tabt eller stjålet. Fingeraftryk og ansigt anerkendelse indstillinger er tilgængelig, hvis sikkerhed er en høj prioritet. På den måde, kan computeren kun bruges af dem bemyndiget hertil.

Den vigtigste brug af din bærbare computer vil diktere hvilke du bør købe. For eksempel er visse dem bygget til gaming, mens andre er bedre for business. Uanset hvad du planlægger at gøre, kan du prøve at få en, der har de fleste funktioner samtidig opholder sig tro mod sit formål.

Husk denne rådgivning for at finde den bærbare computer, du har brug for. Tænke igennem hvad er blevet præsenteret for dig. Uanset om du er en gamer, forretningsmand, forfatter eller hobbyist, gør en stor bærbar computer en stor forske

Leave a comment