Med hensyn til Laptops har vi de bedste tips

Du ønsker ikke at tage din bærbar Køb let. Der er masser at overveje før du køber. Brug disse oplysninger til at hjælpe dig med at finde de bedste bærbare for dine penge. Læs denne artikel for at finde nogle tips, du virkelig kan bruge.

Før du foretager nogen konkrete planer om at købe en tablet og en bærbar computer, tage et kig på de forskellige konvertible laptops tilgængelige i dag. Konvertible laptops er dybest set som en tablet blandet med en laptop, og denne mulighed er meget billigere end hvis du skulle købe begge disse ting sammen.

Laptop vægt er en faktor at tage i betragtning. Hvis du vælger en tungere laptop, kan det forårsage ryg og nakkesmerter, hvis du nødt til at bære det overalt. Lysere laptops er ikke altid de mere pebret modeller. Lettere modeller har en tendens til at have en kortere batterilevetid, men.

Inden du køber en bærbar computer, ser online for kuponkoder. Der kan være ingen til at finde, men du bør se alligevel. Den værste følelse i verden er at foretage et køb blot for at opdage, at du har brugt mere end du skulle.

Din laptop er kommer til at vare længere tid og køre meget hurtigere, hvis du ikke lade det overophedes. Mange bærbare computere mislykkes på grund af overophedning. Kun $20 kan give dig en afkøling pad til din bærbare computer og forlænge levetiden på din maskine.

Købe en bærbar computer, der har gode højtalere. Nogle mindre bærbare computere har en lav lydstyrke. Så når du forsøger at trække op videoer og se dem, får du dårlig lyd. Tjek den bærbares lyd, før du køber den.

Størrelse er en meget vigtig funktion, når du vælger en bærbar computer. Laptop skærme er generelt tilgængelige i størrelser mellem 13″ og 17″. Hvis du påtænker at bruge en bærbar computer som dit nye skrivebord, så du har brug for en 17″ en. Hvis du tænker portabilitet, kan derefter du vælge den mindre.

Hvis du er på udkig efter en bærbar computer, køb ikke en netbook. Der er dem, der mener, at netbooks er blot lidt laptops, men dette er forkert. Netbooks er blot simple værktøjer, så du kan tjekke e-mail og bruge internettet, men de har ingen magt som en laptop har magt. Må ikke få en netbook, hvis du virkelig har brug for en bærbar computer.

Hvis du slæbe din bærbare frem og tilbage fra skole, arbejde, hjem, eller office, skal du se, hvordan det udføres. Købe en vellavet taske, der vil holde din computer fra at få også slået rundt. Over tid kan denne konsekvente banging beskadige komponenterne i din bærbare computer.

Tænk på en tablet til primært underholdningsprogrammer. Tabletter tillader dig at downloade apps. Mange tabletter alle har mulighed for hvor du kan have en trådløs forbindelse til et tastatur, denne måde du kan bruge den til at skrive e-mails eller bruge den som en notesblok.

Du skal overveje mange ting før du køber en bærbar computer. Ikke noget hvis du er en ny køber eller på din fjerde laptop, bør du nu forstå hvad det er du ønsker at få. Disse tip kan virkelig hjælpe dig jord den rigtige laptop for di

Leave a comment