Alle din Laptop spørgsmål besvaret Here

Shopping for en ny laptop er så meget sværere end det oprindeligt var på grund af teknologiske fremskridt og stigninger i indstillinger. Dette kan hjælpe dig med at finde hvad du har brug for selv. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde ting, der er vigtigt når du køber en bærbar computer.

Virkelig overveje grundigt hvor meget din bærbare computer vil veje. Bærer rundt på en kraftig bærbar kan vrag kaos på din ryg og skuldre; Derfor, hvis du vil gennemføre din laptop rundt med dig, vælge en af de lysere. Du kan ikke have til at betale mere for en let bærbar computer. Du kan ofre akkumulator liv, selv om.

Hvis du er en let gamer, tror ikke at du skal bruge en højere slut laptop til at spille spil. Mest almindelige laptops har grafikkort, der vil fungere fint med de fleste video spil. Den ekstra udgift i en “gaming maskine” kan gå måde over hvad du har brug for. Holde fast i disse ekstra dollars.

Mener om, hvad du skal bruge din bærbare computer til. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvor meget du skal bruge. Hvis du er gonna gøre surfer på nettet, får du ikke brug for en maskine, der er alt for kompleks som en professionel designer af hjemmesider kan ønsker. Specifikt fokus på hvad du har brug for en bærbar computer for vil bidrage til at gøre dine beslutninger nemmere.

USB-porte er et vigtigt element til at kigge efter på en bærbar computer. USB-porte er let overset, men stadig ganske vigtige. Du kunne have en situation, hvor du skal bruge mere end én USB-port på et tidspunkt. Fire eller flere USB-porte er ideelle.

Lav en liste over hvad du vil gøre på din bærbare computer. For eksempel, vil du bruge det til at læse opskrifter i køkkenet? I dette tilfælde, den har brug for en vandtæt hud! Brug listen du skrev til at bestemme, hvilke funktioner der er absolut nødvendige.

Store skærme kan være attraktivt, men de er ikke altid det bedste valg at gøre for en ny laptop. En skærm, der er 17 inches eller større vilje har en tung vægt, og kan snart vise sig for at være en akkord til transport. Store skærme også spise batteriet meget hurtigere.

Displayet er den største dræn på din laptop’s batterilevetid. Gør skærmen lysdæmper til en længere batterilevetid. Når du dæmpe skærmbelysningen, vil batteriet leve længere.

Når du vælger en bærbar computer, bør den største faktor hvad du skal bruge det for de fleste. For eksempel er visse modeller udviklet til virksomheder, mens andre mere velegnede til gaming. Uanset hvad du har brug for en laptop til, Sørg for at kigge efter de fleste funktioner for dit budget.

Tænke på at købe fra et firma, der tilbyder udvidede garantier. Om fastsættelse af en computer er dyre, og erstatte din hele maskinen kan koste endnu mere. Hvis du kan få en udvidet garanti for en lille pris, kan du spare dig selv en masse penge som tiden går.

Skudspidserne delt her bør hjælpe dig med at få det bedste bang for din sorteper. Tænke igennem hvad er blevet præsenteret for dig. Uanset om du er en gamer, forretningsmand, forfatter eller hobbyist, gør en stor bærbar computer en stor forskel

Leave a comment